Gastronomi

Bløde og dragerede karameller fra Karamelleriet – håndlavet her i DK

Karamelleriet sælger de bedste og lækreste dragerede karameller og bløde karameller. Du får en smagsoplevelse i top og samtidig kvalitet, der er håndlavet i DK.

De uimodståelige bløde karameller fra karamelleriet.dk

Køb bløde karameller, der er lavet med sans for detaljerne. Det er bl.a. muligt at købe frugtkarameller, pebermyntekarameller og de lækreste havsaltkarameller. De bløde karameller egner sig i den grad som en gave. Overvej at købe en af deres specialdesignede gaveæsker med blandede godter, og hav den perfekte gave til housewarming, advent m.m.

Der er altid en anledning til at tage de bløde karameller fra Karamelleriet frem. Bestil direkte fra egen hjemmeside, og oplev fordele som 1-2 dages levering og fri fragt over 399 kr.

Køb drageret karamel med lys og mørk chokolade

Hos www.karamelleriet.dk er det også muligt at købe drageret karamel. Deres drageringer byder på lækker fudge, der er overtrukket med hvid eller mørk chokolade. Drageret karamel er bl.a. lækker at tage frem, når det er tid til eftermiddagens kop kaffe. Der findes to udgaver – Solstrejf og Tusmørke. Prøv med fordel dem begge, og oplev en autentisk smagsoplevelse med drageret karamel fra Karamelleriet.

Du finder ikke kun lækkerier til gave eller dig selv på karamelleriet.dk. Deres fantastiske sortiment er også perfekt til dem, der leder efter firmagaver. Køb bløde og dragerede karameller i højeste kvalitet som kundegave eller firmajulegave. De egner sig også perfekt på mødebordet, når forretningsforbindelsen kommer forbi kontoret.

Leverandøren tilbyder også karameller med chokolade samt hårde karameller online. Oplev de håndlavede små mirakler i en af butikkerne. Du er velkommen til at besøge Karamelleriet i København såvel som på Bornholm. Nyd de vidunderlige dufte og smag på herlighederne. Du er altid velkommen.

Vil du holde dig opdateret med deres sortiment af bløde og hårde karameller samt nye drageringer? Så tilmeld deres nyhedsbrev, og få nyheder såvel som gode tilbud direkte på mail.

You may also like

More in:Gastronomi