Handel

Langkilde & Søn har alle typer Dannebrogsflag og vimpel til flagstangen

Lige meget hvilken slags flag du er på udkig efter, er du sikker på at finde det i den bedste kvalitet hos www.langkilde-flagfabrik.dk. Her er de nemlig Kgl. Hofleverandører af en lang række forskellige former for flag, så du har muligheden for at finde lige den slags, du søger. Gå selv på udkig mellem Dannebrogsflag samt de andre skandinaviske landes flag til flagstænger, vimpler og facadestænger m.m. Langkilde & Søn leverer desuden med fri fragt ved køb for 699 kr., så tag et kig på de imponerende sortimenter i dag.

Find Dannebrogsflag til alle begivenheder

Dannebrogsflaget er et af de bedst solgte, og det er der flere grunde til. Som nation er Danmark flittig til at flage på diverse tidspunkter, hvorfor et Dannebrogsflag er praktisk at have i hjemmet. Til livets store og mindeværdige øjeblikke kan du flage for alt fra runde fødselsdage og konfirmationer til bryllupper eller blot hverdagens magi. Du finder Dannebrogsflag i flere størrelser og former, men du kan altid være sikker på den bedste kvalitet, når du finder det hos Langkilde & Søn. Flag for livet med et Dannebrogsflag, som holder hele livet.

Brug vimpel i flagstang og på skibet

Holder du af at flage, men synes det er et stort arbejde at hejse et stort flag op? Så er udvalget af vimpler hos Langkilde & Søn en god mulighed for at flage lettere og mere uformelt. Vimpler er de trekantede flagmodeller, som ofte kan ses på facader, både og skibe samt i flagstænger til hverdag og mindre fejringer. Du finder vimpler i flere forskellige størrelser samt i flere materialer, alt efter hvor meget du går op i model og design. Fælles for alle vimpler i sortimentet er dog en høj og holdbar kvalitet, du kan stole på. Flag på smukkeste vis med de skønne udvalg hos Langkilde & Søn.

You may also like

More in:Handel