Gastronomi

Buffet og frokostordning fra madkonceptet.dk

Det er en virkelig skøn ting med frokostordning. Firmafrokost leveres ud til firmaet, og det eneste, I skal gøre, er at dække bord og putte servicet i opvaskemaskinen bagefter. Madkonceptet er en frokostspecialist ved København, der også tilbyder buffet og 3-retters menu. På madkonceptet.dk kan du også læse om catering til reception samt tapas.

Firmafrokost – nemt hos Madkonceptet

Det fungerer ret simpelt med deres frokostordning, men der er alligevel mulighed for en masse fleksibilitet. Med en Madkonceptet firmafrokost opkræves ikke ekstra gebyrer til dem, der har allergi, og har brug for noget andet. Det gælder også for veganere, vegetarer etc. Der kan være en masse årsager til, der er behov for noget ekstra mad. Derfor tilbyder de hos Madkonceptet også en masse ekstra muligheder. Det gælder f.eks. en platte med tapas eller osteanretning. Måske er det en kunde, der kommer forbi, som skal ”lukkes”? Eller så er der jubilæum for en ansat på virksomheden, der skal fejres med en kage? Madkonceptet har tilkøb til enhver lejlighed, når man er skrevet op på deres abonnement til frokostordning. Find også info om firmafrokost på madkonceptet.dk, hvor det både er nemt og hurtigt at tilmelde sig.

Forrygende buffet til døren i København

En festbuffet er en klassiker. Det er jo egentlig meget logisk, fordi når der er masser af lækre retter at tage fra, så kommer alle til at gå mætte fra bordet, uanset hvilken livret man har. Madkonceptet tilbyder en række forskellige buffeter i mange prisklasser. Det fungerer ved, at der betales for antal kuverter. Man skal blot bestille for minimum 15 styks. Derfor vil det bl.a. være muligt til de lidt større fødselsdagsfester eller måske også til en arbejdskomsammen at bestille buffet ud af huset hos Madkonceptet. De leverer i København, men også i nogle af de omkringliggende byer, der grænser op til hovedstaden. Selvom der er fem buffeter i skrivende stund, kan man ikke vælge galt.

You may also like

More in:Gastronomi