Hobby

Køb udstyr til mjød, øl m.m. – Fustager, ølgær, CO2 flasker og andet

Start med at brygge din egen øl, mjød, cider eller andre drikke. Det er en fornøjelse at skabe sine egne sande mesterværker, og hos JMBryg ApS finder du alt udstyret, du skal bruge. Det gælder bl.a. fustager, CO2 flasker og selvfølgelig også ingredienser som ølgær, malt og sødemidler. Se sortimentet ved at besøge jmbryg.dk.

Mjød – Alt til mjødbrygning med 14 dages fuld returret hos JMBryg ApS

Mjød er en drik, som især var populær i middelalderen, og som blev nydt i store drag af vores forfædre. Det er dog en drik, som har spor helt tilbage til Grækenland i den antikke æra. Bryg denne traditionsrige drik i eget hjem. Specialisten JMBryg ApS har udstyr til, at du nemt kan komme i gang med mjødbrygning. Bestil refraktometer, korkprop, mjød gær fra Bulldog, vinometer og meget andet! Hos JMBryg ApS vejleder de også omkring mjød og hjemmebrygning af denne ”gudedrik”. Det gør de bl.a. i form af en yderst informativ tekst online. Klik ind på www.jmbryg.dk, og vælg deres kategori med mjødbrygning. Så vil du kunne læse dig klog på mjød og drikkens historie. Du finder praktiske informationer til dig, der vil til at brygge mjød på egen hånd. Se også nærmere ved at besøge en af produktsiderne derinde.

Fustager til hjemmebryg på www.jmbryg.dk

Fustager er, som bekendt, en vigtig del af fadølsoplevelsen, hvor man opbevarer øl på tryk. Hos JMBryg ApS kan du læse mere om karbonisering på en fustage. Det er CO2, som giver den skummende og fantastiske fadøl, vi vist alle sammen elsker. Mangler du en række kvalitets fustager, så du kan brygge fadøl i eget hjem og servere for dine gæster? JMBryg ApS forhandler forskellige typer af fustager og også andet relevant udstyr som f.eks. en kegerator, der benyttes til at opbevare fustager på køl. Samtidig finder du komplette fadølsanlæg med fustage. Du kan spare penge ved at købe brugt på jmbryg.dk. Og når du bestiller fustager eller andet til ølbrygning for over 999 kroner, så er fragten gratis, og der leveres til hele landet.

You may also like

More in:Hobby