Design

Fastmonteret glasvæg og New Yorker dør fra specialisten First Floor CPH

Den skønne New Yorker dør er et stilfuldt valg, hvis man f.eks. bor i lejlighed. Den lader lyset vandre igennem lokalerne, der især hjælper i rum, hvor der i sig selv er dårligt lys. First Floor CPH er specialist i at skræddersy døre og glasvægge i New Yorker stil. Se mulighederne på firstfloorcph.dk.

Unik New Yorker dør med et stilrent udtryk

En New Yorker dør er et spændende og eksklusivt valg, der har en funktionel og æstetisk funktion. Udover at fungere som dør, så lader den også lyset vandre igennem, hvilket især er fordelagtigt i ældre lejligheder, hvor der kan være for få vinduer. Yderligere så er den med til at afskærme for lyd. Den egner sig f.eks. til kontoret derhjemme, hvor man har behov for ro, men hvor man gerne vil have så meget lys som muligt. Det giver også en nærhed, at børnene stadigvæk kan se, at far eller mor er der, selvom de sidder dybt begravet i kontorarbejde. First Floor CPH er til dem, som ønsker den ægte vare – som ønsker en skræddersyet New Yorker dør i fantastisk kvalitet. Vælg enkeltdøre, skydedøre osv. i New Yorker stil på www.firstfloorcph.dk, hvor du kan se inspirerende billeder af de forskellige løsninger.

En fastmonteret glasvæg uanset behov

En fastmonteret glasvæg er også et tillokkende valg til dem, der ønsker en løsning, der frit lader lyset vandre. Hos First Floor CPH arbejder de med 3D software, der giver dig en præcis fornemmelse af løsningen, inden den bygges. Når du vælger First Floor CPH, får du en helhedsløsning og altid et fænomenalt resultat. Hvis du bor i en bygning med specielle kurver og former, bliver du nødt til at samarbejde med en ekspert, der har erfaringer med alle typer bygninger. First Floor CPH er en af landets førende i fastmonterede glasvægge. Se eksempler på firstfloorcph.dk, og start din rejse mod en specialdesignet fastmonteret glasvæg i dag.

You may also like

More in:Design