Gastronomi

Alt i catering til julefrokost og frokostordning – Klik ind på madkonceptet.dk

Madkonceptet har i et stykke tid budt ind med en frokostordning i København på et marked, hvor der er mange udbydere. Der hersker dog stor forskel på kvaliteten, og her skiller Madkonceptet sig nemlig positivt ud fra deres konkurrenter. Deres firmafrokost er på de førende københavnske firmaers læber. Det samme er deres julefrokost, der er perfekt til firmafesten, men som også leveres til private julearrangementer.

Frokostordning hos Madkonceptet – Sublim københavnsk firmafrokost

Bestil en af byens bedste frokostordninger online hos Madkonceptet, der længe har været kendt for deres udsøgte råvarer og dygtige kokke. En frokostordning fra Madkonceptet udelader ikke nogen ansatte. Den tilpasses nemlig gebyrfrit til allergikere, vegetarer, veganer m.v., og den varierer fra dag til dag. Det er klart, at nogle gerne vil have fyldige retter, imens andre måske hellere vil have en grøn salat. Der kommer til at være noget til alle med en frokostordning fra Madkonceptet. Læs mere om deres firmafrokost på madkonceptet.dk, og bestil via deres formular allerede i dag. Smagen af gode råvarer og godt kokkehåndværk kan løfte enhver dag på kontoret, fabrikken etc.

Lækker julefrokost i KBH med klassikerne, som vi elsker!

Det er ikke kun hverdagens strabadser, som Madkonceptet leverer mad til, men også de årlige højtider samt livets helt store fester. Julefrokost er noget, vi fejrer i stor grad. Det er ikke unormalt, at en person har tre eller fire julefrokoster at tage til hvert år. Hos Madkonceptet gør de en dyd ud af at levere mad, der skaber stemning. Bestil f.eks. en gammeldags julefrokost med klassiske juleretter, men bestil også moderne mad til julefrokost på www.madkonceptet.dk. Du får høj kvalitet for en god kuvertpris, hvor der aldrig er gået ned på kvaliteten. Læs mere om mad til julefrokost online, og book i god tid, så du er sikker på, at Madkonceptet er ledige til dit julearrangement.

Når det skal være ekstra lækkert, så vælg Madkonceptet. Der tilbydes alt fra firmafrokost til julefrokost. Vælg imellem 3-retters menu, brunch, tapas m.m. online, og få god mad til dine begivenheder i København.

You may also like

More in:Gastronomi