Teknologi

Vibrationsdæmpere og kontraventiler til samtlige behov

ROYKON har et stort udvalg af fittings, ventiler og andet til industrien. Læs mere her, hvis du søger en stærk kontraventil eller en vibrationsdæmper.

Kontraventil – Vælg mange materialer på roykon.dk

ROYKON er eksperter inden for fittings, ventiler etc. til industrielle installationer. De har et stort udvalg af produkter til mange slags industrier, og du kan bl.a. finde kontraventiler i acetal, messing og andre materialer i sortimentet. En kontraventil bruges til at sikre et one-way-flow i en installation, således at der ikke opstår tilbageløb. I visse installationer kan dette være skadeligt for installationer, især hvis der blandes væsker. Hvis du arbejder med vand og spildevand, så er det sandsynligvis en kontraventil i VA, du skal bruge. Disse er designede til at beskytte vand- og afløbsinstallationer samt sikre beskyttelse af pumper og rør. En kontraventil er effektiv og holdbar, og du kan være sikker på, at du kan finde den helt rette model iblandt deres 40.000 varenumre inden for ventiler, fittings, slanger, koblere og rør. Læs mere på www.roykon.dk om det store udvalg, hvor du også kan henvende dig til deres kundeservice fra 8-16 (8-14 fredage) for at søge rådgivning.

Vibrationsdæmpere til forskellige industrier

ROYKON sælger også vibrationsdæmpere til maskiner og produktion. En vibrationsdæmper egner sig til ikke-gulvmonterede maskiner som fx stansemaskiner, fræsemaskiner, drejebænke, blæsere, slibemaskiner etc. Til gulvmonterede maskiner anbefales maskinsko eller maskinfødder. Ved at mindske vibrationer opnår du mange fordele. For det første kan det gøre arbejdet mere præcist. Desuden forbedrer det markant arbejdsmiljøet, da man dæmper støj og de vibrationer, som kan være skadelige ved mange timers manuelt arbejde. Deres vibrationsdæmper sikrer desuden maskinerne længere holdbarhed, da bevægelserne slider på maskinerne i længden. Du vil opleve både bedre arbejdsmiljø og økonomisk vinding ved at dæmpe støj og vibrationer. Læs mere på deres hjemmeside om det store udvalg til forskellige erhverv og industrier. Det kan bestemt betale sig at tænke over arbejdsmiljøet og maskinernes holdbarhed, hvis man arbejder i produktion. På roykon.dk finder du et stort udvalg af mangeartede produkter til industrien, og iblandt de 40.000 varenumre på hylderne vil du nok kunne finde det, du søger.

You may also like

More in:Teknologi