Hobby

Shop vagt udstyr fra anerkendte brands, såsom Gerber og Tasmanian Tiger

Grejnørderne www.sectro.dk forhandler beklædning og vagtudstyr til erhverv som politiet, militæret og security. Sortimentet er at finde på enten hjemmesiden eller i butikken i Rødovre. Her kan du komme forbi og se de lækre produkter i egen person og måske endda få et produkt med hjem til en rigtig god pris.

Kvalitets vagt udstyr fra SECTRO

Vagt udstyr og security gear er en populær kategori hos SECTRO. Her kan vagt og security personnel købe al det professionelle udstyr, der er nødvendigt for at de skal kunne gøre deres job korrekt. Vagt udstyr fås derfor i form af apparel, høreværn, radioer og meget andet. Med vagt udstyr fra SECTRO sikres du altid produkter i høj kvalitet. Dette gælder uanset produkttype, da professionelt udstyr i en kvalitet, der vakler ikke er hensigtsmæssigt i denne type af erhverv. Køb for eksempel et headset, der kan forbindes til radioer og andre devices når informationer skal kommunikeres til dørmænd eller andet security personnel. Ligeledes fås produkter som t-shirts med vagt-tryk, der er oplagte som praktiske uniformer. Førstehjælpsudstyr og andet sikkerhedsudstyr er også at finde, og dækker for eksempel artikler som knæklys eller persontællere. Sortimentet af vagt udstyr er derfor til dig, der enten arbejder som eller ansætter personale som security personnel.

Find det rette Gerber multiværktøj efter dine behov 

Udvalget hos SECTRO omfatter også produkter fra mærket Gerber. Gerber producerer multiværktøj og andre former for værktøj, der blandt andet kan skære. Hos SECTRO forhandles mange produkter fra Gerber, der ligeledes kan vise sig praktiske i et af de ovennævnte erhverv. Et multiværktøj er i princippet et stykke værktøj de fleste burde eje, men måske især security personnel. Det kompakte objekt, der kan foldes ud og således afsløre et utal af funktioner, er nemlig anvendelige i situationer af enhver art — både når det gælder hverdag og arbejde. Et Gerber multiværktøj er jo, når det kommer til stykket, en hel værktøjkasse du kan have med dig i lommen. Dette ved man hos SECTRO, og derfor finder du mange forskellige produkter fra det kendte mærke. Du kan derfor vælge mellem Gerber multiværktøjer med forskellige mængder af funktioner, sådan at du får bestilt et produkt hjem, der passer dine specifikke behov. Uanset hvilken model du vælger, er et multiværktøj fra Gerber dog en fantastisk tilføjelse til dit bælte, der altid er solidt designet, for ikke at nævne konstrueret.

Står du og mangler et meget specifikt produkt i webshoppens katalog? Så smid gerne en mail eller fang grejnørderne fra SECTRO på telefonen, sådan kan de hjælpe dig med at få fat på det helt rigtige udstyr.

You may also like

More in:Hobby