Hobby

Se dyrelivet tæt på med Swarovski kikkert og pindsvinehus til haven

Udelivet er altid spændende, uanset om det er i skoven, på heden eller i haven. Du kan følge med i naturen på mange forskellige måder. Tag ind forbi Naturbutikken, hvis du ønsker en Swarovski kikkert, så du kan holde øje med fugle og andre dyr i natur og have. Du kan dog også finde et pindsvinehus og meget andet på siden.

Tag en Swarovski kikkert med på dine vandreture

Er du ornitolog og elsker at følge med i fuglelivet, så kan du ikke gå fejl af en Swarovski kikkert, som du kan få hos Naturbutikken. De har dem i flere forskellige styrker, så du kan finde den helt rigtige Swarovski kikkert, der bedst matcher dine behov. Der vil nemlig være stor forskel på, om det er fordi du er ude med andre på en gåtur, og lige vil se på dyrelivet, eller du specifikt går ud, for at følge med i fuglenes flugt. En Swarovski kikkert kan fås i styrker fra 7×21 til 10×50. Der er forskel på størrelserne, hvor nogle er meget kompakte og let kan kommes i lommen eller tasken, og andre ikke kan. Du ved selvfølgelig bedst, hvilken variant, der vil passe dig bedst. Tag ind forbi www.naturbutikken.dk, hvis du har brug for en effektiv og god Swarovski kikkert til dine udeture.

Giv pindsvinet et sted at bo med et pindsvinehus

Vil du gerne gøre lidt for pindsvinet i haven, så kan et pindsvinehus være lige det, du er på udkig efter. Naturbutikken kan tilbyde et pindsvinehus lavet i FSC certificeret douglasgran. Den er lavet, så den bedst muligt passer ind i haven med blade og andet, der gør at den fremstår så naturligt som muligt. Når du placerer et pindsvinehus i haven, så vil det være en fordel, at du vælger et sted, hvor der er tilknytning til krat, grenbunker eller brændestakke, hvor pindsvin ofte befinder sig. Et pindsvinehus er lavet med vindfang, så pindsvinet kan holde sig i læ henover vinteren. Taget er lavet med vandfaste materialer, som kan tåle både fugt og snavs. Det er altså et holdbart lille pindsvinehus, der vil give pindsvinet et sted at opholde sig. Pindsvin lever af insekter og andre hvirvelløse dyr, men drikker dog vand. Derfor bør du placere pindsvinehuset et sted, hvor der er vand. Ønsker du et pindsvinehus i haven, så tag ind forbi www.naturbutikken.dk og bestil den hjem.

Naturbutikken gør hvad de kan, for at støtte dansk natur. Med et overskud der går til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med natur- og fuglebeskyttelse, er de med til at gøre en forskel.

You may also like

More in:Hobby