Design

Remix by Sofie tilbyder håndlavede tallerkner og Anna Von Lipa glas

Det er let at blive betaget af det fine univers på www.remixbysofie.dk. Denne webshop, forhandler alt indenfor glas, keramik og service. Du kan finde håndlavede tallerkner og Anna Von Lipa glas samt andet fint indretningstilbehør til enten dig selv eller en du holder kært. Mangler dine køkkenskabe derfor lidt farve? Så er Remix by Sofie præcis det rigtige sted at kigge hen.

Bliv klar til middag med flotte håndlavede tallerkner

En del af det livlige univers på www.remixbysofie.dk består af flotte håndlavede tallerkner. Disse håndlavede tallerkner kommer i et par forskellige serier, der hver især kan noget helt særligt. For eksempel fås flotte mundblæste skåle, der er dekoreret med opalpletter i fine farver, perfekte til fødselsdage, højtider og særlige lejligheder. Disse håndlavede tallerkner kommer i en størrelse på 22×11 cm, og er derfor perfekte til både salat og frugt eller bare til pynt. Ligeledes fås håndlavede tallerkner fra den flotte “Nature” serie. Denne serie af håndlavede tallerkner består af både flade tallerkner og skåle, der alle er dekoreret med fantastisk glasur, der er inspireret af naturens elementer og årstidernes farver. Vælg mellem varianterne Blue Lagoon, Sunset Beach, Spring Vibes, Arctic Blue og California Beach, der alle kan noget helt specielt hver især. Hos Remix by Sofie er de vilde med deres flotte pastelfarver og den lækre krystalglasur, der gør de håndlavede tallerkner helt unikke.

Skål igennem med Anna Von Lipa glas

Efter at tallerknerne er i hus, bør du tage et kig på de mange flotte Anna Von Lipa. Remix by Sofie er en af Danmarks største leverandører af Anna Von Lipa glas, hvilket betyder at du kan dykke ned i Danmarks bredeste udvalg på www.remixbysofie.dk. Remix by Sofie har været med lige fra starten, hvilket betyder at de kender sortimentet ud og ind, og desuden har stort kendskab til hvordan de enkelte produkter produceres i de tjekkiske glaspusterier. En bestseller hos Remix by Sofie er de populære Anna Von Lipa glas fra Mix&Match-serien. Denne Anna Von Lipa glas serie består af mere end 100 forskellige varianter, du kan mikse og matche præcis som du ønsker. Miks for eksempel et pink swirl mønster med et grønt harlekin mønster, eller hold dig til den samme Anna Von Lipa glas model hele bordet rundt. Kun fantasien sætter grænser, da alle mønstre fås i 26 forskellige farver. Ligeledes indeholder sortimentet de populære Confetti & Splash glas og de originale pindsvineglas, der kommer fra en af de allerførste serier af Anna Von Lipa glas.

Besøg webshoppen og find inspiration og eksempler på flotte bordopdækninger. Når du bestiller dit nye service, kan du altid forvente levering inden for 2-4 dage, og desuden altid sende dit køb retur for bare 35 kr. gennem den smarte returportal på www.remixbysofie.dk.

You may also like

More in:Design