Hobby

Onion garn og masser strikkeudstyr til gode priser hos maskefabrikken.dk

Bestil strikkeudstyr for over 499 kroner hos Maskefabrikken, og få fri fragt. Køb bl.a. No. 4 Onion organic wool + nettles garn til gode priser. De sælger også Filcolana Arwetta og Tilia på maskefabrikken.dk, der også er kendt for kvaliteten. Leder du efter en flot strikkeopskrift til dig selv eller din søn / datter? Så bør du holde øje med mulighederne fra PetiteKnit.

Køb Onion garn heriblandt No. 4 Onion organic wool + nettles

Der er ikke mange strikkeglade danskere, som ikke har hørt om Onion garn, og No. 4 Onion organic wool + nettles er en af de mere populære typer. Samtidig har mærket også udviklet en kombination med alpaca og merino, eller prøv også superfine merinould fra Onion, der er en fantastisk garn til en lang række af strikkeprojekter. Onion har også udviklet noget rigtig fint økologisk garn, der er fantastisk at bruge. Hvis du f.eks. vil være ekstra skånsom over for dit barn, så kan du med fordel vælge en økologisk garnkvalitet fra dette mærke eller et andet på maskefabrikken.dk.

Vidunderligt strikkeudstyr til din hobby

Man kommer ikke uden om at skulle bruge en masse strikketilbehør, når man skal i gang med et projekt. Hos Maskefabrikken sælger de også yderligere tilbehør til andre typer håndarbejde. Det kan f.eks. være til dit patchworkprojekt. Køb bl.a. sakse, lynlåse og knapper. Bestil målere, omgangstællere og labels, så du nemt kan holde styr på syningerne. Kigger du efter strikkeliser og strikketilbehør til børn? Har du behov for strikkenoter, perler eller pomponer? De sælger nemlig alt i strikkeudstyr, så kig forbi. Du kommer ikke til at kigge forgæves efter det strikkeudstyr, du står og mangler her og nu. Glæd dig over hurtig levering på 1-3 dage, hvis du køber udstyr til strikning online.

Maskefabrikken sælger strikkeudstyr fra flere mærker. Du finder selvfølgelig også garn i bedste kvalitet fra bl.a. Onion og Filcolana. Læs om garnkvaliteter, og find brugbar viden om strikkepinde og strikkefasthed. Spørg blot personalet bag den e-mærkede webshop, hvis du sidder inde med spørgsmål til hækling eller strik.

You may also like

More in:Hobby