Design

Modern Lamps tilbyder Jieldé-væglampe og Art Deco-lampe i blandt andre lamper til hjemmet

Drivkraften bag butikken Modern Lamps er ambitionen om at vedligeholde vintage møbler og lamper, samt interessen for design. Hos Modern Lamps restaurerer de alt fra Jieldé-vaglamper til Art Deco-lamper med stor præcision og passion. Alt fra webshoppen eller butikken på Østerbro er nøje udvalgt sådan så du aldrig behøver være i tvivl om, at der er tale om design af høj kvalitet.

Udnyt lyset bedst muligt med en Jieldé-væglampe i børstet stål

Hvis du er på jagt efter vintage design lamper af høj kvalitet, er en Jieldé-væglampe måske præcis hvad du går rundt og leder efter. En Jieldé-væglampe er et sandt design vidunder, og kan på grund af dens tekniske sammensætning faktisk bygges op med så mange arme, som du nu ønsker eller har behov for. Hos Modern Lamps findes Jieldé-lampen i både lys børstet stål, mørk børstet stål og forkromet, så der er masser at vælge mellem. Vælger du at gå for en Jieldé-væglampe, vælger du derfor ikke bare et funktionelt møbel til dit hjem, men samtidigt et objekt af stor æstetisk og skulpturel karakter.

Vælg en Art Deco-lampe fra Christian Dell eller Eileen Gray

Et andet stilsikkert valg er en Art Deco-lampe. Art Deco-lamper er ikoniske for deres simple, men rolige designs, båret af klare linjer og ofte runde former. Vælger du at pryde dit hjem med en Art Deco-lampe, kan du derfor forvente at de passer med de fleste indretningsstile. Samtidigt vil du opdage, at en Art Deco-lampe kan bruge i det fleste sammenhænge, hvad end du dekorerer kontoret, stuen eller soveværelset. Hos Modern Lamps finder du mange forskellige varianter af Art Deco-lamper fra designere såsom Christian Dell, Eileen Gray eller fra mærket Murano. Alle restaureret med respekt og øje for at opnå den bedste kvalitet muligt.

Besøg butikken på Østerbro, hvis du vil få en fysisk fornemmelse af det store udvalg! Har du flere spørgsmål findes kontaktoplysninger let tilgængelige på www.modernlamps.dk.

You may also like

More in:Design