Teknologi

Kindle og PocketBook – stort udvalg af e-bogslæsere!

Se det brede udvalg af e-bogslæsere fra PocketBook og Amazon Kindle, der findes hos eBookReader.dk. Denne butik sælger mange modeller fra hvert mærke inkl. Kindle Fire og Paperwhite 5. Køb også readers fra Kobo og Onyx til stærke priser samt trådløse Bluetooth højtalere og covers.

PocketBook er et alternativt mærke i ereaders med masser af fordele

Køb forskellige PocketBook modeller hos eBookReader.dk inkl. InkPad 3 PRO og Touch LUX 5. Hos PocketBook forhandler de deres anerkendte modeller i over 35 lande. Med hovedsæde i Schweiz har de opbygget et ry som en europæisk pendant til Amazon, der både slår højt på pris og kvalitet. Deres modeller opdateres ofte, og de findes i forskellige prisklasser. Bestil f.eks. PocketBook COLOR og Basic 4 fra kataloget, der indeholder en e-bogslæser til alle. Udover PocketBook fører de også de bedste modeller fra Onyx og Kobo. Dem kan du også læse mere om hos eBookReader.dk.

Køb Amazon Kindle e-bogslæsere inkl. Paperwhite 5 online hos eBookReader.dk

Ønsker du en Amazon Kindle? Så er eBookReader.dk den perfekte webshop for danskere, der er specialiseret i dette amerikanske, verdenskendte mærke. Amazon Kindle e-bogslæsere er berømte for den høje kvalitet til prisen. Nu er der også udkommet en ny Kindle Paperwhite 5 fra Amazon, der har fået nogle features ud over det, som Paperwhite 4 bød på. Det betyder længere batteritid, som er en luksus, de fleste kommer til at få stor gavn af. Det lidt større display er også en fordel for mange. Hvilken Amazon Kindle kigger du efter? Oasis og den almindelige forhandles ligeledes. Hør mere om de forskellige Kindle modeller fra Amazon ved at tage kontakt til personalet hos den brugervenlige webshop.

Køb PocketBook og Amazon Kindle e-bogslæsere til kundefavorable priser hos eBookReader.dk. De sælger også trådløse højtalere med Bluetooth, der går godt i spænd med e-bogslæserne fra kataloget. Køb modeller med plads til tusindvis af bøger fra sortimentet. Undgå, at du løber tør for læsestof, selvom du ender som Robinson Crusoe.

You may also like

More in:Teknologi