Design

Hos Inpro.dk kan du finde alt lige fra marmor fliser til en skifferplade i natursten

Inpro A/S sælger alt i natursten. Læs bl.a. med, hvis du skal bruge marmor fliser eller en skiferplade til køkkenbordet.

Marmor fliser til uden- og indendørs brug

Hos Inpro A/S kan du finde et stort udvalg af polerede og sandblæste marmor fliser. De har 20 års erfaring med import og salg af marmor, og arbejder sammen med stenbrud i hele verden. Der er mange forskellige slags smukke marmor fliser, som vil se super smukke ud hos dig. De mange forskellige slags marmor kommer i en bred vifte af mønstre, farver og marmoreringer. Marmor fliser bliver kun smukkere med tiden, og er enormt lette at vedligeholde. De kan bruges både indendørs og udendørs, og vil helt sikkert få værdien af dit hus eller din grund til at stige. Læs meget mere om smukke marmor fliser på inpro.dk, hvor du også kan søge rådgivning og vejledning hos medarbejderne. De har et stort know-how, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at vælge den rette sten til din terrasse, dit tag, køkkenbord eller badeværelse. Desuden tilbyder de lynhurtig levering til hele Danmark.

Find bordplader i natursten hos Inpro A/S, fx deres smukke skiferplade

Hos Inpro A/S kan du finde alt i bordplader i natursten. Hvis du drømmer om en stor skiferplade til køkkenbordet, så har de helt sikkert lige det, du drømmer om. Der er mange forskellige slags smukke bordplader i skifer, og stenen egner sig perfekt til køkkenbord, da den ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse andet end en overfladebehandling med flere års mellemrum. Du kan bl.a. få en kløvet skiferplade til køkkenbord, hvis du vil beholde den rustikke overflade, som stenen har fra naturens side. Det kan se enormt smukt og rustikt ud, og vil måske være noget for dig, hvis du kan lide det rustikke look i hjemmet. En sort skiferplade på køkkenbordet vil stå i smuk kontrast til den øvrige indretning og vil se super smukt ud. Skiferplader kan også bruges til andre slags borde, og du kan læse mere om de tekniske specifikationer på www.inpro.dk. Bestil en køkkenplade på siden.

You may also like

More in:Design