Sundhed

Flydende håndsæbe og kropspleje af bedste kaliber fra den lokale aalborgensiske fabrik Badeanstalten

Hos www.badeanstalten.dk præsenteres du for landets mest imponerende, naturlige og rene pleje- og skønhedsprodukter. Hos Badeanstalten hersker de traditionelle metoder af håndværk, som resulterer i de bedste produkter til din hud, som du kunne ønske dig. Tøv ikke med at gå på udkig i det velduftende og velværende univers i dag, hvor du finder alt fra håndsæbe til kropspleje og meget andet.

Flydende håndsæbe til dig, der ønsker en naturlig, nænsom oplevelse

Du finder den nye flydende håndsæbe til køkken og bad hos Badeanstalten, som forhandler et unikt og bredt udvalg af håndsæber til ethvert behov. Alle flydende håndsæber fra Badeanstalten er fremstillet af naturlige ingredienser, der sikrer dig en ren og lækker formular til dine hænder. Udover at være god for din hud, er Badeanstaltens flydende håndsæber også gode for miljøet ift. mange af de konventionelle håndsæber, du finder i dit supermarked. De flydende håndsæber fra Badeanstalten er nemlig 100 % biologisk nedbrydelige og naturligt selvkonserverende, så du ikke skader miljøet ved at vaske dine hænder. Vælg mellem flydende håndsæber i et valg af skønne dufte, såsom hvid te, agurk og mynte m.fl.

Vidunderlig kropspleje, der simpelthen skal prøves

Der er ikke den slags kropspleje, du ikke finder hos Badeanstalten. Badeanstalten producerer kropspleje for enhver hudtype, så du er garanteret at finde den bodylotion, creme eller scrub m.m., som passer perfekt til dig og dine behov. Gå selv på udkig blandt alt fra cremer og smør til massageolier og badesalt m.m., som hver især har fantastiske, sunde og lækre plejende effekter for dig. Al kropspleje, du finder hos Badeanstalten, er produceret af naturlige ingredienser, der sikrer dig den bedste kropspleje for dig selv og dit miljø. Læs mere om de forskellige kropsplejeprodukter og find det rette match.

Hvad end du er på udkig efter en ny ansigtscreme, bodyscrub, sæbe eller noget helt fjerde, finder du det af højeste og mest naturlige kvalitet hos Badeanstalten i dag.

You may also like

More in:Sundhed