Sundhed

Flydende håndsæbe af nærende ingredienser og massageolie i bedste kvalitet

Foretag gode juleindkøb hos Badeanstalten, der sælger alt fra massageolie til håndsæbe. Køb både flydende og fast sæbe, læbepomade, bodylotion og andet skønt med vægt på de naturligste ingredienser. Den danske fabrik arbejder på højtryk for at skabe nærende plejemidler med naturens råvarer og i bedste kvalitet. Magien foregår på fabrikken nær Aalborg.

Shop massageolie med uforglemmelige aromaer på badeanstalten.dk

Badeanstalten producerer selv deres massageolie. Der er også tale om badeolier, som med fordel kan bruges i karbadet eller i brusebadet for at skabe en skønnere og mere luksuriøs oplevelse i det daglige. Det er nogle usædvanligt nærende råvarer heriblandt mandelolie, tørolie og jojobaolie, som indgår. Disse er udvalgt pga. de fugtgivende karakteristika og i samspil med hinanden skaber de den perfekte glid/absorbering. Hvis du ønsker en særpræget, aromatisk oplevelse, når du går i bad, så er massageolie fra Badeanstalten noget, som du bliver nødt til at afprøve. Er der en anden, som også fortjener plejende selvforkælelse? Så husk, at massageolie og andre plejemidler fra webshoppen er et perfekt valg til julegaven og kommer i skøn emballage, som man med glæde stiller frem. Deres badeolie fås bl.a. i citrus, ingefær og lavendel.

Flydende håndsæbe med plejende egenskaber – Badeanstalten

Køb flydende håndsæbe fra allerbedste skuffe hos Badeanstalten, der her tilbyder flere naturlige oplevelser, hvor ingredienserne skaber harmoni. Flydende håndsæbe fra denne aalborgensiske fabrik er perfekt både på badeværelset og i køkkenet. Badeanstalten er netop populær, fordi de holder fast ved de gamle traditioner og tager afstand fra moderne syntetiske stoffer. De er ikke bange for at afprøve, men det bliver altid med naturlige ingredienser. Hvis du ikke har prøvet en af deres sæber, så har du en lækker oplevelse i vente. Køb også stilfulde vægbeslag til flydende håndsæbe og hånddesinfektion på www.badeanstalten.dk. Deres sæber er ligeledes skabt med omtanke for miljøet. De er karakteriseret ved et højt glycerin indhold, som er et blødgørende stof. Når man tager hul på en flydende håndsæbe fra Badeanstalten, så bliver man mødt af den mest fantastiske duft af æteriske olier.

Bestil bæredygtige massageolier og flydende håndsæbe på badeanstalten.dk, og få fri fragt over 499 kroner.

You may also like

More in:Sundhed