Hobby

Find eller genfind både nye og gamle favoritter i tales’ gratis lydbog-app

Boghandlen har med årene måtte udvikle sig for at kunne passe det moderne menneske og den moderne fortællings behov for fornyelse. tales er en online boghandel, der forhandler bestsellers og meget mere i alle formater. Hos tales har man for øje at holde sig opdateret med tiden trends – noget de for eksempel gør med deres populære lydbog-app.

Den bedste lydbog-app på markedet

Den bedste lydbog-app fås hos tales. tales tilbyder nemlig ikke bare de nyeste bestsellers, men alle bøger mellem himmel og jord, som lydbog på deres populære app. Lydbogen har vundet popularitet hos den almindelige dansker, fordi den sørger for, at du kan holde tankerne kørende, men hænderne fri. Du kan derfor sagtens være på gåtur i det fine vejr og samtidigt lytte på din nye yndlingsroman med lydbog-appen fra tales. Efter at have downloadet den gratis app, melder du dig ganske simpelt ind i tales Premium og får derefter fri adgang på alle hylder – også til dem med lydbøger og e-bøger.

Find alle de bøger, du ønsker dig, på tales.dk

Når en bog vinder popularitet, er der ofte noget om snakken. Bestsellers sælger jo ikke i stor stil uden årsag. Det store udvalg af bøger på tales.dk omfatter derfor selvfølgelig også mange bestsellers og nyligt udgivne bøger. På tales.dk kan du søge efter titel, forfatter eller isbn-nummer, og med stor sandsynlighed finde præcis den nye bog, du er på udgik efter. Du kan desuden se under kategorien bestsellers, hvis du mangler inspiration til din næste læseoplevelse. Der finder du populære bøger inden for forskellige genrer, samt indenfor kategorierne e-bøger og lydbøger. Med top 20-lister over de bedst sælgende bøger kan du derfor blive inspireret af tidens mest populære læsestof, hvad end det er markedets nyeste kogebøger eller nyligt aktuelle fagbøger.

tales er derfor bestemt et besøg værd, hvis du er interesseret i markedets nyeste udgivelser og helt uforglemmelige læseoplevelser.

You may also like

More in:Hobby