Teknologi

Find den helt rigtige forlængerledning

Man kan sjovt nok komme længere med en forlængerledning. Men der findes efterhånden en hel del typer og farver at vælge imellem på det elektroniske marked, så se dig for og vælg med omhu, når behovet opstår for mere ledning, end du har.

Hvis man vælger at investere i en forlængerledning hos en ekspert som Av-Cables.dk, får man også bedre kvalitet, der passer til dine behov. Det er ikke alle, der lige overvejer andre parametre end, hvilket form for stik, der er tale om, og om det mon ser ud til at passe rent visuelt med det, man har derhjemme. Her kan det være smart at gøre brug af Av-Cables.dk chatfunktion, hvor man kan få hjælp fra eksperter, der lige ved i, hvilken retning du skal guides i for at få det rette produkt i kassen. Man kan også få forlængerledninger, der passer til udendørs brug, hvis festteltet skal have strøm til lanternerne eller terrassen skal have varme-lamperne tændt. De kan tåle vind og vejr og er mere robuste end dem til indendørs brug. Igen skal man dog også være opmærksom på alle de andre faktorer. Er det den korrekte længde for eksempel. Man investerer oftest i en forlængerledning ,fordi de eksisterende ledninger ikke kan nå en bestemt forbindelse, så det er ret ærgerligt at få købt en for kort forlængerledning til formålet. Heldigvis kan man købe forlængerledning i mange længder, så det skulle være til at finde en til lige netop dine behov. 

Strømstyrken skal passe 

Det er enormt vigtigt at se efter andre detaljer en længde og stiktype, når man er på udkig efter den rigtige forlængerledning. Hvilken strømstyrke der er tale om, er for eksempel en ret vigtig detalje, man let kan overse. Det kan betyde en hel del for forlængerledningens kompatibilitet med det, du skal bruge den til. Et normalt strømstik trækker 230 volt, men måske du har brug for noget mere specialiseret, som en Shuko forlængerledning eller en forlængerledning til kraftstik, der er til større strømforbrug og derfor kan transportere mere uden at kortslutte noget eller være en øget brandfare. Det er altid en god huskeregel at tjekke alle faktorer igennem først. Hvis du skal bruge en forlængerledning, der skal trække mere strøm end normalt, er det derfor vigtigt, at man køber en forlængerledning, der er kompatibel med den mængde strøm, man vil transportere.

You may also like

More in:Teknologi