Handel

Ekman HP brændsel fås i høj kvalitet hos Jysk Biobrændsel

Uanset om vinteren bliver hård eller mild, er der behov for at tænde op, så du kan få et godt varmt hjem, der ikke inviterer kulden indenfor. Jysk Biobrændsel er stedet for dig, der søger efter billigt brændsel med høj brændværdi. Du kan bl.a. finde Ekman HP, der er gode træpiller, som kan holde dit hjem varmt med en rigtig god brændværdi.

Brændsel fra Scandbio til hjem og virksomhed

Efterår og vinter kan være utroligt kolde i det danske land, og derfor bør du også sørge for at bestille noget brændsel. Køb billigt brændsel fra Jysk Biobrændsel, der har et bredt udvalg af forskellige typer brændsel, så der er mulighed for at holde både hjem og virksomhed varm. Det er uanset om der er behov for træpiller, træbriketter eller fyringsolie. Du kan derfor være sikker på, at du finder lige det brændsel, du skal bruge hos dem. Foruden det store udvalg af miljøvenligt brændsel, kan du også finde både hestespåner og strøelse, så du kan få noget til hesten bås, ridebanen eller andet, du skal bruge det til. Når du ser på brændsel er der flere forskellige mærker, du kan vælge mellem. Det gælder bl.a. Scandbio, Heatlets, Ekman og mange andre. Vil du gerne have godt brændsel, så bør du helt sikkert tage ind forbi jyskbiobrandsel.dk, for at finde det, du mangler.

Vælg de miljøvenlige Ekman HP træpiller

Er du på jagt efter træpiller, så er Ekman HP lige det, du har brug for. Du kan købe dem i sække eller i løs vægt hos Jysk Biobrændsel. De har valgt udelukkende at føre det bedste fra dette mærke, nemlig Ekman HP, så du er helt sikker på at få den allerhøjeste kvalitet af træpiller. Uanset om du ønsker at have Ekman HP i 6 mm eller 8 mm, kan du vælge både løs vægt og sække, alt efter, hvad der er mest praktisk for dig i hjemmet eller på virksomheden. Ønsker du løs vægt, skal du bestille minimum 1 ton. Ved løs vægt Ekman HP er du helt sikker på, at der vil være minimalt smuld ved indblæsning i siloen. Du står derfor ikke med en masse oprydning, som du skal bruge din tid på. Du kan dog også vælge at få det leveret med tip, hvis du ikke ønsker indblæsning. Bestiller du derimod Ekman HP i sække, så kommer de i sække, der vejer 16 kg stk. De leveres på paller med 56 stk., så du får i alt 896 kg Ekman HP træpiller.

You may also like

More in:Handel