Handel

CS Citystilladser har de rette arbejdsplatforme og faldsikring på stillads

CS Citystilladser skaber trygge rammer om dit byggeri! Hos CS Citystilladser har man nemlig mere end 10 års erfaring med udvikling og opstilling af stilladsløsninger til forskellige former for byggeprojekter. Det store udvalg af stilladsløsninger og stilladstilbehør omfatter derfor alt mellem arbejdsplatforme, der løfter op til 4 tons, og forskellige former for faldsikring på stillads.

Effektive arbejdsplatforme til specielle opgaver

CS Citystilladser har arbejdsplatforme, der løfter op til 4 tons. De er perfekte, når du skal løse konkrete opgaver i en specifik højde, hvor klassiske stilladser måske er for ufleksible. Professionelle arbejdsplatforme kan nemlig hæves og sænkes trinløst, sådan at de passer den perfekte arbejdshøjde til en given arbejdsopgave. Vælger du at installere arbejdsplatforme gøres dit arbejde derfor mere fleksibelt, idet de også kan tilpasses bygninger med hjørner, fremspring eller andre forhindringer, der normalt gør stilladsopsætning besværligt. De professionelle arbejdsplatforme, der tilbydes fra CS Citystilladser er derfor til dig, der har brug for en sikker arbejdsgang med maksimal fleksibilitet. Det er desuden også en mulighed at installere arbejdsplatforme på gader, hvor trafikken forsat skal kunne passere. Selve platformen monteres således på en gennemgangsramme, der giver passage for både håndværkere og fodgængere. Ligeledes er det en mulighed, og ofte anbefaling, at få leveret sikkerhedsudstyr med i købet ved opstilling af arbejdsplatforme. Platformene når nemlig højt op, hvorfor seler og hjelme altid anbefales.

Vælg faldsikring på stillads for et mere sikkert arbejde

Hos CS Citystilladser går man således op i sikkerhed og forskellige former for faldsikring på stillads. Faldsikring på stillads er altid vigtigt i forlængelse af arbejde, der udføres i højden. For selvom at et stillads altid er en sikker konstruktion, er det stadig en åben en af slagsen. Med CS Citystilladsers muligheder for faldsikring på stillads, sikres dig og dine medarbejdere derfor mod fald i situationer, hvor stilladset ikke yder fuld beskyttelse. De mange muligheder inden for faldsikring på stillads dækker blandt andet personlige faldsikringsseler, faldsikringssceptre til flade tage, sikkerhedsrækværk, faldsikringsnet og generelt sikkerhedsudstyr. Alt dette kan være med til at forhindre uønskede ulykker og sågar være med til at redde liv. Spar derfor aldrig på sikkerheden, men bestil i stedet det nødvendige sikkerhedsudstyr hjem, der kan udgøre jeres faldsikring på stillads. Faldsikring på stillads fås desuden til alle de forskellige typer af stilladsløsninger, der tilbydes på www.cs-citystilladser.dk. Du kan derfor sagtens finde løsninger til facadestilladser, murerstilladser, rullestilladser eller specialtilpassede stilladsløsninger. Er du i tvivl om dine behov for faldsikring på stillads, står medarbejdere altid klar på enten telefon eller mail på www.cs.citystilladser.dk.

You may also like

More in:Handel