Hobby

Catan og Ticket to Ride i flere udgaver hos Bræt og Brikker

Bræt og Brikker kan friste med mange typer spil. Nogle af de populære titler er Catan og Ticket to Ride. Dem finder du nemlig i mange udgaver på hjemmesiden, der også tilbyder hjernevridere, Pokemon, selskabsspil, børnespil etc. online med hurtig levering.

Køb brætspillet Catan online

Catan er en klassiker, man ikke kommer udenom. Dette brætspil udkom første gang i 1995, hvor det dengang havde titlen Settlers of Catan. Det er intet mindre end et historisk spil, som antages at være begyndelsespunktet på en ny bølge af brætspil. Med Catan har man nemlig et spil, der handler om handel og konstruktion. Man skal indsamle ressourcer til at handle og bygge, og det hele foregår på en velillustreret spilleplade. Det overrasker nok ikke, at dette spil er udgivet i mange udgaver. Bræt og Brikker sælger rigtig mange spil fra Catan serien. Så hvis du er en samler og dedikeret fan, behøver du ikke at kigge længere væk end braetogbrikker.dk.

Læs også om Ticket to Ride fra 2004 på braetogbrikker.dk

Ticket to Ride fortjener også et afsnit. Det er også en af de mest elskede serier, og braetogbrikker.dk forhandler forskellige versioner som f.eks. Ticket to Ride: Europe og USA. Køb den klassiske 1910 udgave samt Europe Deluxe jubilæumsudgaven på dansk. Elsker du tog? Så kommer du også til at elske Ticket to Ride. Her er tale om et lidt nyere spil fra 2004. Det er selveste Alan Moon, der stod for designet, og det fik også hurtigt gode omtaler. Det prisvindende spil imponerer på mange aspekter. Byg togbaner på tværs af forskellige kontinenter. Det er et pænt spil med rigtig flotte farver og dekorationer. Ticket to Ride er et af de spil, som man altid har lyst til at tage frem sammen med familien, når slikskålen er fyldt og chips-posen åbnet.

Med titler som Ticket to Ride og Catan har man altid gode muligheder til at tage frem, når venner kommer på besøg, eller det er tid til at hygge med et godt brætspil sammen med børnene. Læs mere om begge titler på braetogbrikker.dk.

You may also like

More in:Hobby