Sport & fitness

Bordtennisbord eller nyt fodboldnet? Gå på jagt i udvalget hos HomeX.dk

Er du på udkig efter et bordtennisbord, eller trænger fodboldmålet til et nyt net? HomeX.dk er et rigtig godt sted at søge efter udstyr til alskens sportsgrene som fodbold, basketball, bordtennis og boksning. Og du kan være sikker på høj kvalitet og god service!

Et Sportive eller Sponeta bordtennisbord giver mange timers hygge

Hos HomeX.dk kan du finde bordtennisborde fra Sportive og Sponeta. Disse mærker nyder stor anerkendelse både blandt professionelle turneringsspillere og amatører, og i udvalget er der både bordtennisborde i fuld størrelse og dem, der er lidt mindre og derfor kan passe ind i rum som en stue eller et opholdsrum. Bordtennisbordene i fuld størrelse er naturligvis godkendt til turneringsbrug. Bordtennis er en sport, som alle kan være med til, blot man er to personer eller flere. Til en fest er det oplagt at samle alle gæsterne rundt om det sammenklappelige bordtennisbord til et spil rundt-om-bordet, eller man kan planlægge en turnering, der kan vare hele aftenen sideløbende med andre aktiviteter. I fritidshjemmet eller SFO’en er bordtennis også oplagt, fordi spillet både kan være en social aktivitet for mange mennesker, og det kan være en rolig aktivitet for to personer. Man snakker nemlig godt over et spil bordtennis! Når du køber et bordtennisbord fra HomeX.dk, får du altid gratis fragt og hurtig levering.

Mangler du et nyt fodboldnet? Find net og fodboldmål i flere størrelser på www.homex.dk

Mange skoler har en fodboldbane, hvor børnene kan have udendørs idrætstimer, spille fodbold efter skoletid eller spille kamp mod naboskolen. Når et nyt skoleår starter, er det altid en god ide at se alle fodboldnet efter i sømmene. Et fodboldmål kan sagtens fungere uden et fodboldnet, men det giver langt fra den samme oplevelse. De bliver slidte og kan få store huller, og sommetider er der nogle, der morer sig med at klippe huller i nettet. Hos HomeX.dk kan du heldigvis købe fodboldnet i de mest gængse mål, som med stor sandsynlighed vil passe til dit behov, og de er alle i yderst holdbar kvalitet. Hvis skolens fodboldbane ikke blot bruges af skolens elever i skoletiden, men af kvarterets børn og unge efter skoletid og i weekenderne, betyder det naturligvis mere slid både på fodboldnettet og selve målet. Her er det en god idé at tjekke, om målet virker stabilt og om træet er begyndt at rådne. Her tilbyder HomeX.dk også fodboldmål, så kampen kan forløbe sikkert og professionelt. Hos HomeX.dk får du desuden fri fragt på alle fodboldnet, og deres medarbejdere står altid klar med råd og vejledning.

You may also like