Handel

Book dit næste kursus i stresshåndtering for virksomheder og foredrag om krænkelseskultur på johnharmsen.dk

Med John Harmsens kursus i stresshåndtering for virksomheder kan du få hjælp til at komme den altdominerende stress på arbejdspladsen til livs. Læs også om hans foredrag om krænkelseskultur direkte på hjemmesiden.

Kursus i stresshåndtering for virksomheder

Stress rammer mange arbejdspladser og forårsager megen skade, særligt for den stressramte, men også for arbejdspladsen som helhed. Med et kursus i stresshåndtering for virksomheder kan I få hjælp til at forebygge stress på arbejdspladsen og skabe bedre vilkår for de ansatte. John Harmsen er en erfaren foredragsholder med 19 års erfaring i bagagen. Han skelner i sine kurser i stresshåndtering for virksomheder mellem farlig og ufarlig stress og understreger vigtigheder i at kende denne. Forebyggelse af stress er essentiel, men det er lige så vigtigt at kunne håndtere en stresset kollega, når skaden er sket. Kurset i stresshåndtering for virksomheder bidrager med redskaber til at opdage stress i tide, samt inputs til, hvordan man kan gå i dialog med en kollega, som er ramt af stress. I får en masse inspiration og værktøjer, som kan hjælpe jer med at skabe en bedre arbejdsplads. Stress kan ramme enhver, og langt de fleste vil i løbet af deres arbejdsliv stifte bekendtskab med stress – enten fordi de selv rammes af det, eller fordi de får en stressramt pårørende eller kollega. Det er derfor et enormt vigtigt emne, men samtidig også tungt stof. Derfor er formidlingen på de udbudte kurser i stresshåndtering for virksomheder leveret på en let og levende facon. John Harmsen er ekspert i story-telling og formår at formidle sine inspirerende budskaber på en måde, så alle kan være med.

Grin og lær til et foredrag om krænkelseskultur

Lær, hvad vi ”må” og ”ikke må” til et af Danmarks mest upolitiske foredrag om krænkelseskultur. John Harmsen har slået sig sammen med skuespiller og komiker Farshad Kholghi, og de vil til dette foredrag om krænkelseskultur komme med en masse sjove eksempler og gode grin, som skubber til jeres krænkelses-parathed. I dagens Danmark bruges der mange steder meget energi på ikke at træde nogen over tæerne med politisk ukorrekthed. Skulle du alligevel komme til at sige noget forkert, så står kollegaer og resten af samfundet klar med en løftet pegefinger, fordi du har krænket dem. Til dette foredrag om krænkelseskultur tager foredragsholderne udgangspunkt i jeres arbejdsplads og velkendte samfundsmæssige problematikker, og de garanterer, at I kommer til at grine hjerteligt. Foredraget om krænkelseskultur er både morsomt og tankevækkende, og I inddrages også selv undervejs. Der afsløres svar på inspirerende meningsmålinger, som fortæller, hvor forargelses-parat jeres arbejdsplads er. Krænkelseskulturen kommer under kærlig behandling med satiriske briller på, og foredraget om krænkelseskultur er spækket med humor og selvironi. Forkæl dine ansatte med god og tankevækkende underholdning og book et foredrag om krænkelseskultur på www.johnharmsen.dk.

You may also like

More in:Handel