Handel

Advokatfirmaet Strauss & Garlik tilbyder hjælp til samvær efter tvangsanbringelse

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er et advokatfirma, der tilbyder hjælp i alle sager der omhandler tvangsfjernelse. Ligeledes tilbydes der også hjælp til samvær efter tvangsanbringelse, hvis dit barn har problemer og mangler støtte.

Hjælp til tvangsanbringelse

Der er hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik er der mulighed for at få professionel hjælp til en tvangsanbringelse af et barn, hvis der er problemer i hjemmet. En tvangsanbringelse er et forslag fra kommunens side, hvis det vurderes at barnet har brug for ekstra støtte, og skal bruge ekstern hjælp. En tvangsanbringelse kan træde i kraft hos en netværksplejefamilie, plejefamilier, døgninstitutioner og andre steder. En tvangsanbringelse hos en netværksplejefamilie vil ofte være den bedste løsning, da det kan virke knap så indgribende på barnet, da de fra start føler sig trygge. Advokatfirmaet Strauss & Garlik står klar til at hjælpe med grundig information og hjælp til at komme igennem sagen om en tvangsanbringelse.

Samvær efter tvangsanbringelse

Der kan ofte opstå problemer i samvær efter tvangsanbringelse, hvor man selvfølgelig har ret til samvær med sit barn. Dette er uanset om barnet blevet fjernet fra hjemmet, så kan barnet altid komme hjem på weekend eller ferie, hvor der i nogle sager kan kræves overvågning eller støtte i hjemmet, i denne periode. Samvær efter tvangsanbringelse foregår under kommunens præmisser, og det er i første omgang dem der sætter rammen for, hvor meget samvær der skal være mellem forældre og barn. Samvær efter tvangsanbringelse er vigtigt, for at holde forældrenes og barnets kommunikation og samvær, og så begge parter kan forstå situationen. Advokatfirmaet Strauss & Garlik er altid taget med på råd, hvis der skulle opstå problemer, eller regler som man ikke forstår. Find ud af meget mere om mulighederne på tvangsfjernelse.com.

Find ud af mere om Advokatfirmaet Strauss & Garlik allerede i dag, og find ud af hvordan du kan modtage den korrekte hjælp.

You may also like

More in:Handel